‹ Search results

Hendrik Tollensstraat 314

City
DELFT
Bedrooms
3
Surface
65 m²
Built in
1966
Status
Verkocht
Price
€ 259.000,- kosten koper

Description

Altijd al willen wonen in rust, met veel privacy en een geweldig vrij uitzicht? Dit is je kans! Vanaf de 12e etage kun je hier volledig van genieten. Dit heerlijke 4-kamer appartement is goed onderhouden en beschikt o.a. over 3 slaapkamers, een moderne keuken, een nette badkamer en een zonnig balkon. Dit gevoel van vrijheid is de droom van elke bewoner.

De locatie is zeer centraal met winkelcentrum De Hoven een XL supermarkt, openbaar vervoer en sportvoorzieningen op loopafstand. De gezellige binnenstad van Delft, de TU en het station liggen op slechts 5 minuten fietsen. Ook zijn de uitvalswegen (A4, A13) goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Entree. Centrale hal met lift en trappenhuis.

12e etage:
Galerij met toegang tot de woning. Entree. Hal met toegang tot de nette keuken, uitgerust met een koel-vrieskast, 4-pits gaskookplaat, recirculatiekap en vaatwasser. Meterkast. Verzorgde badkamer v.v. van douche, wastafelmeubel, spiegelkast en opstelplaats wasmachine. Separaat toilet. Woonkamer aan de achterzijde met veel lichtinval en uitzicht op de skyline van Rotterdam. Vanuit de woonkamer toegang tot de ruime hoofdslaapkamer met toegang tot het balkon. Het balkon heeft een zonnige ligging (ZO) en is v.v. een vlonderterras. Tweede en derde slaapkamer aan de voorzijde gelegen, met de mogelijkheid hier één ruime slaapkamer te creëren.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 65 m2;
– Bouwjaar 1966;
– Energielabel E;
– Intercominstallatie aanwezig;
– Zonnig balkon met vrij uitzicht;
– Screens in woonkamer en hoofdslaapkamer (2020 geplaatst);
– In de woonkamer en slaapkamers ligt een fraaie laminaatvloer;
– Actieve VvE, bijdrage € 194,- per maand exclusief voorschot stookkosten van € 65,- per maand;
– Huur geiser € 21,18 per maand;
– Volledig v.v. dubbel glas (m.u.v. bovenlichten in slaapkamers aan de voorzijde);
– Vrij parkeren achter het complex, voor het complex parkeren voor vergunninghouders;
– Eigen berging op de 1e etage;
– In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen;
– Oplevering begin maart 2023, eerder in overleg.

Zelf het fantastische uitzicht vanuit dit fijne appartement ervaren? Bel ons dan snel voor een vrijblijvende bezichtiging.

Deze informatie is een uitnodiging tot het doen van een bod. Ondanks het feit dat deze informatie met zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Interesse in deze woning? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u geld, tijd en zorgen.