‹ Zoekresultaten

Achterom

Plaats
DELFT
Slaapkamers
1
Oppervlakte
30 m²
Status
Verhuurd
Prijs
€ 1.100,- per maand

Beschrijving

Nieuw en luxe wonen in het historische centrum? Dit pand is gelegen op de kop van het Achterom en getransformeerd tot een ware stadsparel, met aan de ene zijde zicht op het voormalig wapenarsenaal (thans geliefd biefstuk restaurant ‘Loetje’) en aan de andere zijde fantastisch uitzicht over de Schie!

Het appartement is voorzien van een leefruimte met een luxe open keuken v.v. een inductiekookplaat, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koel-/vrieskast. Het appartement beschikt tevens over een moderne badkamer met inloopdouche, toilet en modern wastafelmeubel. Er is een aparte slaapkamer. De wasmachine is opgesteld in de badkamer of in de keuken.

Hier kun je zorgeloos wonen én thuiswerken!

De locatie is meer dan geweldig, midden in het historische centrum van Delft met op een steenworp afstand stadsgebied Nieuw Delft gelegen. Werkelijk álle voorzieningen die je je kunt wensen zijn gelegen op enkele minuten loopafstand: supermarkten, winkels, restaurants, theater en bioscoop. Het Centraal Station is tevens op enkele minuten loopafstand gelegen en de TU Delft bereik je binnen ca. 10 minuten met de fiets.

In het nabijgelegen stadsgebied Nieuw Delft wordt via een mobiliteitshub een duurzame oplossing geboden voor bewoners die vervoersmiddelen met elkaar willen delen, zoals (elektrische) auto’s, scooters en bakfietsen. In Park Spoorloos (Nieuw Delft) kun je ontspannen in het groen en tevens zullen hier de Tuin van Delft en het van Leeuwenhoekpark in de komende jaren worden gerealiseerd.

Huurprijzen vanaf ca. € 1.100,00 per maand exclusief voorschot € 150,00 per maand voor G/W/E.
Exclusief internet en tv.

Per direct beschikbaar.

Interesse in een studio? Stuur ons een mail via info@marloesmakelaars.nl, maar check eerst even onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden:

– Maximaal voor 1 persoon beschikbaar (niet voor studenten, geen deel verhuur);
– Er worden bij huurder geen bemiddelingskosten in rekening gebracht;
– 2 maanden kijkrecht voor de verhuurder bij beëindiging huurovereenkomst;
– De huur moet voor de 1e van de betreffende maand op de rekening staan van de verhuurder;
– 1 maand waarborgsom te voldoen voor aanvang huuringangsdatum;
– Maximale huurperiode van 24 maanden;
– Huisdieren niet toegestaan;
– Roken niet toegestaan;
– Er mogen geen veranderingen aan het gehuurde plaatsvinden;
– Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid.

Dit is een aanbod waar geen rechten aan kunnen worden ontleend, daar wijzigingen mogelijk zijn.