‹ Zoekresultaten

Zwaluwsingel 30

Plaats
'S-GRAVENHAGE
Slaapkamers
2
Oppervlakte
90 m²
Bouwjaar
2002
Status
Verkocht
Prijs
€ 375.000,- kosten koper

Beschrijving

In het appartementencomplex ‘Bellevue’ geniet je in dit 3-kamer appartement van veel privacy en een geweldig uitzicht. Dit lichte appartement is v.v. 2 slaapkamers, een moderne badkamer, een zonnig inpandig balkon en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage.

De combinatie van groen en water creëert een ontspannen woonbeleving waarbij je tot rust komt. Daarentegen woon je echter zeker niet afgelegen, want er bevinden zich diverse winkels, supermarkten en een bibliotheek op loopafstand. Ook winkelcentrum De Parade in Nootdorp bevindt zich nabij. Verbindingswegen (A4, A12 en A13) zijn bereikbaar in slechts 5 minuten. Daarnaast stopt het openbaar vervoer vrijwel direct voor de deur (tram 19 naar Delft, Randstad Rail en div. busverbindingen) en is het slechts 15 min. fietsen naar het gezellige centrum van Delft.

Breng je vrije tijd door in recreatiegebieden ‘Delftse Hout’, ‘Dobbeplas’ en het ‘Bieslandse Bos’. Scholen, een bibliotheek en sportvoorzieningen (o.a. zwembad het Hofbad) liggen in de nabije omgeving! Kortom: een rustige omgeving, met werkelijk alle benodigde voorzieningen binnen handbereik!

Indeling:
Afgesloten hoofdentree met bel- en brievenbussentableau. Moderne hal met lift en toegang tot de bergingen en de afgesloten parkeergarage. Lift naar de 4e verdieping.
Entree appartement. Royale hal met vaste (garderobe)kast. Royale, lichte woonkamer met weids uitzicht. Toegang tot het zonnige, inpandige balkon (Z), die toegankelijk is vanuit zowel de woonkamer, als vanuit de hoofdslaapkamer. De woonkamer is voorzien van een fraaie eiken houten vloer. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron, koel-/vrieskast. Vanuit de hal toegang tot de L-vormige hoofdslaapkamer en tweede goede slaapkamer, beiden v.v. vloerbedekking. De moderne badkamer is v.v. een inloopdouche, wastafel met spiegelkast en een handdoekenradiator. Vaste kast met aansluiting voor wasmachine en droger. Meterkast. Separaat, modern toilet met fonteintje.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2002;
– Woonoppervlakte ca. 90 m2;
– Energielabel B;
– Actieve VvE, bijdrage € 192,00 per maand;
– Verwarming middels stadsverwarming;
– (Fietsen)berging in de onderbouw;
– Parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder is in de koopprijs inbegrepen;
– Oplevering in overleg.

Zelf een indruk krijgen van hoe mooi het wonen is in dit comfortabele appartement? Bel ons dan snel voor een vrijblijvende bezichtiging.

Deze informatie is een uitnodiging tot het doen van een bod. Ondanks het feit dat deze informatie met zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Interesse in deze woning? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u geld, tijd en zorgen.